11295540_456968601134585_1225657448586289604_n
 När Heléne tog över garnbutiken som fanns i Brevik behövdes ett nytt namn. Garn&ved blev det nya namnet som både klingar bra och är ett namn du kanske sent glömmer. Även om kanske garndelen i butiken är den största så erbjuder självklart butiken även vedförsäljning. 

Vi hjälper dig

Inspiration

Gemenskap

Vare sig om du har stickat eller virkat i många år eller om du är nybörjare kommer vi på Garn&Ved att hjälpa dig med dina projekt. Kom in i butiken eller ring så ska vi försöka hjälpa dig.

Har du tappat inspirationen? Inne hos oss finns både uppstickade modeller, virkade modeller och mönster för att du ska hitta det som passar just dig.

Vi ordar stickcaféer för de som önskar. Kom till oss i butiken och fika, umgås och få hjälp med dina projekt. Träffa nya vänner och inspireras av varandra. 

Stöd Svarta Fårets skol- och hälsoprojekt i Tanzania!

Nu i höst har Svarta Fåret startat ett projekt de kallar "Project Newland". Detta innebär en stor hjälp för barn att kunna gå i skolan i Tanzania. 
Nu kan du hjälpa! Stöd projektet genom att köpa det nya framtagna garnet "Moshi". Du bidrar då med 3kr/nystan du köper. 

Det som gör projektet unikt är det att det inte finns några mellanhänder. Svarta Fåret är själva på plats och ser till att pengarna går dit de ska. 


Det går även att hjälpa genom att skänka ditt plagg till barnen i Tanzania! Kom in till oss så berättar vi mer om hur du ska gå till väga! 
 

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.Välkommen in och fynda i "Stisses hörna"! Vi byter ut garnet varje månad, så håll utkik på riktigt bra priser!
 

Nu är det hög tid att beställa din ved inför vintern! Ring Putte på 0705659355 eller kom in i butiken.