11295540_456968601134585_1225657448586289604_n

Efter en mycket lycka modevisning i lördags så blickar vi mot våren. Biljetterna sålde slut snabbare än vad vi hann blinka, så vi hoppas att de som inte fick chansen denna gång får det nästa gång!

Nu är det dax! Den 17/1 inviger vi vår nya del av affären  ett mysigt rum med ombonad känsla som vi kommer ha många trevliga stickträffar och kurser i vi kommer fira detta med massor av bra erbjudanden som ingen vill missa! Välkommen in för att kika, handla eller kanske bara ta en kopp kaffe med oss  hoppas vi ses!
(Erbjudandena gäller t.o.m. 31/1-18)

Nu kör vi igång nyårsveckan hos oss!  öppet som vanligt onsdag-fredag men på lördag har vi faktiskt lite ledigt  så passa på att handla på dig inför nyår vi passar att hälsa GOTT NYTT ÅR från oss! Mvh Helene, Stisse, Molly och Malin

-Behöver du en plastkasse?
Fr.o.m. den 30/8 kommer vi börja ta betalt för våra plastpåsar. Alla plastpåsar har inverkan på vår miljö och nu vill även Garn&Ved vara med och spara på jordens resurser. 
Våra plastpåsar kommer därför att kosta:
2kr/liten påse.
3kr/stor påse.
Vill du hellre ha en tygkasse har vi även detta! Dessa (på bild) kommer kosta 15kr/styck.

Vi vill med denna information uppmana dig att tänka efter.
-Behöver du verkligen en plastpåse?

Nu har vi uppdaterat hemsidan med lite fler av våra garnet. Några har utgått och några har tillkommit. Bland annat har detta fantastiska garn "Storm" från Vikninggarn tillkommit. In på fliken "Våra garnet" och kika om kanske din nya favorit tillkommit!

Observera att rean endast håller på under lördagen den 13/5 2017!


Modevisning är på gång igen!

Söndagen den 7e maj kl. 15.00!

Denna gång så är det tillsammans med Mias, Alruna och soldathemmet som vi ordnar för en trevlig dag tillsammans. Biljetter finns att köpa på respektive ställe och du kommer ha chans att vinna på ditt biljettnummer!
Välkommen för en trevlig söndag på Fästningsteatern!

Nu tycker vi på Garn&ved att det är dax för lite rea! Är ni redo? ;)
 Nu kommer vi rea ut många fina kvalitéer och denna rea kommer vi även med ett extra fint erbjudande...fyll en kasse med garn till ett fast pris. Kika in i butiken för att veta mer.. Välkommen in på
lördag, 26/11!
Vi förlänger vår öppettid fram till 16 så så många som möjligt ska ha en chans på rean.
Vi rekomenderar att du är i god tid :D Välkommen!

 (Vi reserverar oss för felskrivning och slutförsäljning.)
Nu mina kära kunder händer det grejer i butiken!
Den 24e november starta jag en ny kurs. Lär dig sticka dina egna raggsockor. Under 4 torsdagar kommer jag öppna butiken för 6 personer som mellan kl 18-20 kommer få lära sig sticka raggsockor. 
Kursen kostar 50 kr + ett garnpaket för 129 kr (stickor+garn).
Det är flera som frågat efter liknande kurser, så vi vet att trycket på detta kan bli ganska stor. Därför är det först till kvarn! Anmälan görs till mig, Heléne, via telefon (0705373099) eller personligen i affären. Anmälan är bindande och man betalar avgiften under första kurstillfället.
Välkommen till en rolig kurs tillsammans med oss!

Igår höll vi, tillsammans med Mias och Alruna, i en modevisning i Karlsborg. Många kom för att se nyheter hos de olika butikerna och man kunde även vinna fina priser på sitt lottnummer.
 Vi vill tacka alla som kom på denna tillställning och hoppas att vi snart träffar er i våra butiker!